Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Arkib GM-1

Gambar-gambar aksi GM sekitar tahun 2001 di 'scan" dari surat khabar tabloid, tapi namanya dah lupa...



Di Bukit Tinggi, cikgu ni yang ajar saya, siap pergi minum dekat perhentian, tapi nama dah lupa...




Yang ni saya belum test...



Inipun belum...


Jika anda mempunyai koleksi gambar yang ingin dikongsi bersama, sila emelkan kepada saya di blogergm@gmail.com

9 comments:

Anonymous said...

hahaha cikgu rasul @ syam..
dah makin besau ..
sebijik mcm grand master..

Anonymous said...

isteri dia dah berapa?

Anonymous said...

isteri die sorang je...

biskutsPUNK5 said...

salam alaika ya ashabulkahfi.

saya seorang ahli biasa gm yg juga ahli pusat gm.

saya terpanggil untuk sama2 membangunkan gm.
nama cikgu digambar 2 panglima rasul or abot. salah seorang orang besar berlapan dari dewan adat n istiadat. gmbar 2 pula bukan di bukit tinggi tp masa show di tasik titiwangsa.

kepada warga gm's yang berada di sekitar negeri9, sila ambil perhatian.

gelanggang2 di negeri9 telah dibangunkan. skang berada di kuaters k.l.i.a. dan nilai ngri9. kami juga sedang menunggu gurulatih yang sedang berlatih di bukit tinggi untuk tamat dan mengajar di kawasan seremban dan seterusnya kekawasan2 selatan ngri9.

salepas ini saya bercadang meluaskan gelanggang gm dari ngri9 dan johor dan bertemu di melaka untuk memperkukuhkan gm's di kawasan selatan malaysia.

oleh itu saya memerlukan kerjasama saudara2 semua untuk membangunkan gelanggang2 ini.

oleh itu saudara saudari semua boleh menghubungi panglima rahmat dan ustaz bonang serta pendekar hafiz di johor. atau dr md. yamin, orang kaya khirul, panglima rasul, pendekar2 di jelai atau saya sendiri di myspace.com/boypunk @ biskutspunk@yahoo.com @ 0127874482.

bersama2 kata membangunkan gayong maarifat.

viva la GM's

boyPUNK5 said...

23/5/09. ni ader majlis makan amal di tasik titiwangsa. 1 seat rm35 klu x silap. makan sedap2 biasanya. sama2 kita rapatkan ukuwah kita disana.

jmpa disana.

viva la GM's

boyPUNK5 said...

boleh bg email saudara? saya ada gmbar n tau la sikit update pasal g.m.

senang2 leh masukkn dlm blog saudara.

boyPUNK5 said...

maaf. tarikh majlis makan amal telah ditunda ke bulan 6 klu x silap 27/6/09 kata imam perang negeri johor yang baru saya call td. untuk maklumat lanjut sila bertanya sendiri pada TUANKU ataupun orang2 besar dewan adat istadat.

saya akan cuba menghubungi setiausaha kehormat g.m. encik taufiq untuk sebarang update.

saya cuba hubungi beliau tapi gagal. saya akan meminta kebenaran beliau untuk meletakkan no hp beliau didalam blog ini bagi memudahkan semua menghubungi beliau untuk pertanyaan. sekian.

viva la G.M's

Anonymous said...

aper sudah jadi gelanggang di kawasan
rawang(m.k, koskan, dan sentosa)???
hidup segan mati x mahu jer gayenyer..
harap amik tahu masalah neyh..

Anonymous said...

gambar tersebut adalah panglima rasul.. dan saya adalah salah seorang anak muridnya (tahun 2009 sehingga kini) n.9 insyalllah akan membangun jika hendak menghulur bantuan... boleh lah hubungi saya di talian 0172749677 (adam azmin)

Post a Comment

 

Sejak 16 Feb 2009

Free Counters
lasting relationship